DownUnder A/S - hvem er vi?

DownUnder A/S - hvem er vi?

Historien om DownUnder A/S

DownUnder A/S blev stiftet i 2017, men rækker endnu længere tilbage. For godt og vel 10 år siden, startede Peter Mathies, tidligere CEO i Mayday invest og CEO hos Lindt Chokolade, på hobby basis at importere vin fra hhv. Australien og New Zealand. Det fortsatte indtil år 2017 hvor Steen F. Pedersen kom ind i billedet. Med baggrund i både Telecom branchen og Fleggaard koncernen, får han et opkald fra Deutsche Bank i Tyskland, der står med et konkurs parti på godt og vel 40.000 flasker vin. Med en fortid som sælger / indkøber, og kendt for at tage hurtige beslutninger bliver de 40.000 flasker købt. 

Tilfældighedernes spil gør at Peter og Steen på daværende tidspunkt begge sider i samme investeringsvirksomhed, og de slår i anledning af det store indkøb hovederne sammen for at bearbejde det her. Godt og vel 3 måneder senere er alle flasker solgt, og som gammel iværksætter ses der her nogle muligheder. 2017 er året hvor virksomheden blev stiftet for alvor, og herfra tager virksomheden fart.

I dag er DownUnder bestående af 4 sælgere og 2 administrative medarbejdere og ca. 15 lagerfolk. Der bliver solgt mere end 1 million flasker om året, og med en fart sjældent før set er DownUnder en vin engros forretning, der kommer med en banebrydende filosofi og tilgang til branchen.

På godt og vel 2 år er omsætningen gået fra 0,2 til over 20 mio kr i 2019. Vores partner struktur gør at vi har en ekstrem lav lager, logistik og finansieringsomkostninger. Ydermere har vi specialiseret os i opkøb af attraktive restpartier, konkurser, monopolvine, auktioner, brexit vine og lign.

Vi ved at stor volumen giver de mest optimale priser, derfor køber vi ind i container/full truck oads. Med en kombination af egne brands, partivarer og im-/eksport kan vi hjælpe i enhver given situation hvor du måtte stå og mangle en flaske vin. Vi har et højt cashberedskab – da vi med rødderne begravet i det Sønderjydske muld, altid er klar på en god handel.

Medarbejder stab

Steen Folmer Pedersen

Medstifter, medejer og bestyrelsesformand DownUnder A/S

Tidligere stifter og CEO Dangaard Telecom, samt medejer af Fleggard Holding.

 21 91 10 00

Sfp@downunderwines.dk

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Få et uforpligtende opkald fra en af vores sælgere, og hør om dine muligheder.