DownUnder A/S - hvem er vi?

DownUnder A/S - hvem er vi?

DownUnder A/S blev stiftet i 2017 på baggrund af et helt vilkårligt opkald fra en tidligere samarbejdspartner. En advokat fra Deutsche bank havde fået et konkursbo ind, og som hurtig beslutningstager fik Steen F. Pedersen opkaldet. Det blev hurtigt besluttet at købe de 40.000 flasker vin, og efter 3 måneder var de solgt. Her opstod ideen til et nyt selskab.

Tilfældighedernes spil gør at Peter og Steen på daværende tidspunkt begge sider i samme investeringsvirksomhed, og de slår i anledning af det store indkøb hovederne sammen for at bearbejde det her. Godt og vel 3 måneder senere er alle flasker solgt, og som gammel iværksætter ses der her nogle muligheder. 2017 er året hvor virksomheden blev stiftet for alvor, og herfra tager virksomheden fart.

I dag er DownUnder bestående af 4 sælgere og 2 administrative medarbejdere og ca. 15 lagerfolk. Der bliver solgt mere end 1 million flasker om året, og med en fart sjældent før set er DownUnder en vin engros forretning, der kommer med en banebrydende filosofi og tilgang til branchen.

På godt og vel 2 år er omsætningen gået fra 0,2 til over 20 mio kr i 2019. Vores partner struktur gør at vi har en ekstrem lav lager, logistik og finansieringsomkostninger. Ydermere har vi specialiseret os i opkøb af attraktive restpartier, konkurser, monopolvine, auktioner, brexit vine og lign.

Vi ved at stor volumen giver de mest optimale priser, derfor køber vi ind i container/full truck oads. Med en kombination af egne brands, partivarer og im-/eksport kan vi hjælpe i enhver given situation hvor du måtte stå og mangle en flaske vin. Vi har et højt cashberedskab – da vi med rødderne begravet i det Sønderjydske muld, altid er klar på en god handel.

Medarbejder stab

Christoffer H. Pedersen
Marketing, IT & salg
Christoffer@downunderwines.dk
40 90 22 03

Christel Damkjær
Marketing
Cdj@downunderwines.dk
26 24 78 13

Anja Christensen
Bogholder
Ac@downunderwines.dk

Kim B. Andersen
Salgschef Vest
Kba@downunderwines.dk
51 50 01 18

Henning Schlaikjer-Petersen
Sales Director – Export
Hsp@downunderwines.dk
61 30 87 32

Finn Clausen
Salgschef øst
Fc@downunderwines.dk
20 60 48 70

Steen F. Pedersen
Medstifter, medejer og bestyrelsesformand DownUnder A/S
Sfp@downunderwines.dk
21 91 10 00

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Få et uforpligtende opkald fra en af vores sælgere, og hør om dine muligheder.