Fordelene hos DownUnder A/S

Fordelene hos DownUnder A/S

DownUnders koncept og nytænkning

En kombination af Sønderjydske handels rødder, DownUnders koncept og nye tilgang til vinbranchen har gjort os til hvad vi er i dag. Vi holder fast i, at vi er handelsmænd med flair for vin – ikke omvendt. Vi sætter en dyd i fleksibilitet og bevæger os under “alles auf eine hand” konceptet. Vi tilbyder vin til alle smage og prisklasser, og sidst men ikke mindst går vi langt for at hjælpe dig.

Koncept og nytænkning

For at give dig den bedst mulige pris køber vi ind til langt under markedspriser. Stor volumen giver optimale priser og når vi køber ind, køber vi i stor volumen. Som regel køber vi som minimum ind i truckloads og containere.

“Alles auf Eine hand” – Vi går langt for at hjælpe dig. Vi er et stærkt team, med en ekstrem fleksibilitet. Lige fra marketing til hjælp af hvilken vin der skal serveres til aftensmaden. Vi tager hurtige beslutninger, og handler uden tøven. Sidst men ikke mindst, er vi handelsfolk med flair for vin – ikke omvendt.

Vi tilbyder vine til alle smage og priserklasser. Vores prissortiment bevæger sig fra 15kr til 10.000kr flasken. Vi har top 10 vinlande, top 10 vine per SKU, top 100 best buys, top 90-100 Parker points – vi har et bredt sortiment, og er sikrer på at vi sagtens kan finde en vin der passer til dig, og dit behov.

Kontakt os